fbpx

Een drum is een zeer persoonlijk instrument. We bieden vele opties en mogelijkheden om jouw drum zo persoonlijk te maken. In afstemming met de gebruikte materialen gaan we het weekend starten. Gedurende een weekend maak je eigen sjamanendrum. Het hout en de huid die je gebruikt, geven hun wijsheid en energie aan jouw drum. Door de drum zelf te maken, voed je de drum ook nog eens met jouw energie, zodat er een prachtig en krachtig instrument ontstaat. De drum wordt onder begeleiding van een sjamaan door jou zelf ingewijd tot een Heilig instrument.

De sjamanendrum roept.
De drum roept je in jouw dromen.
Je kan de drum al voelen, zien, ruiken en horen.
De drum is in energie al aanwezig.
Jouw creatiekracht is slechts nog nodig,
om de drum hier op aarde te manifesteren.

De workshop kost 140 euro + de gebruikte materialen. Gemiddeld komt een sjamanendrum uit rond de 250 euro. Informeer over de mogelijkheden via info@chantepeta.com

Categories: Evenementen

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X