fbpx

Op de kortste dag van het jaar, waar de vrouwelijke energie het sterkst aanwezig is, dalen we af via deze baarmoeder Moeder Aarde in. Tussen de sluiers door reizen we naar de Spiritwereld om daar onze waarheid op te halen en deze mee te nemen naar ons dagelijks leven.

Een zweethut ceremonie staat in teken staan van de wedergeboorte, waarin jouw oude patronen, beperkende overtuigingen en gedachten mogen sterven. Je laat het oude achter in hut, waar ze terug worden geven aan Moeder Aarde.

De ceremonie zal op de traditionele wijze worden uitgevoerd zoals de Native Amerikaanse stam Lakota’s dit al eeuwen doen, waar we onze eigen inbreng aan hebben toegevoegd.

Al dansend, zingend en drummend vieren we voorafgaand aan de hut het leven en tevens wordt hiermee onze gronding versterkt, zodat we in de hut ons dieper kunnen verbinden met Moeder Aarde. Hoe sterker de verbinding met Moeder Aarde hoe sterker de connectie met Spirits. We hakken het hout en bedekken de hut liefdevol met dekens.

In de ceremonie vertegenwoordigt het vuur de mannelijke energie en de zweethut staat voor de baarmoeder van Moeder Aarde. Door de stenen te verhitten in het vuur en deze binnen te brengen in de zweethut, worden het mannelijke en vrouwelijke verenigd en ontstaat er nieuwe levensenergie. De stenen vertegenwoordigen onze voorouders met al hun kennis en wijsheid. De kruiden die worden geofferd op de stenen zorgen voor een andere staat van bewustzijn waardoor het contact met je onderbewustzijn en de Spirits wordt vergroot.

Locatie: Bruchem (nabij Zaltbommel)
Organisatie: Chanté Peta
Informatie via info@praktijkdestroming.nl
Investering: €75

Categories: Evenementen

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X