fbpx

Een sjamanendrum is niet zomaar een muziekinstrument, het is een krachtig healingstool waarmee je diepgaand kan werken tijdens jouw consulten, healingen, rituelen en ceremoniën. Deze dag staat in het teken van diverse healingstechnieken met jouw sjamanendrum.De dag start met een inwijding van jouw sjamanendrum, als jouw drum deze nog niet heeft gehad. Hiermee verbinden we jouw Spirit aan die van jouw drum en nodigen we de Spirits van de windrichtingen uit om met jouw en jouw drum samen te werken. Op deze manier wordt jouw drum een ritueel voorwerp welke bezield is geraakt en daarmee is het een verlengstuk van wie jij bent. Heeft jouw drum al wel een inwijding ontvangen, dan kan je hiermee jouw band met jouw drum versterken.Deze dag onderga je diverse healingstechnieken, onder andere een trancereis en een ademreis en ontvang je de theorie die verscholen ligt achter de ritmes en tempo -nuances. Tevens leren we je hoe je de drum kan gebruiken tijdens reinigen van huizen / energievelden, aanroepen van Spirit en in drumcirkels.

Categories: Evenementen

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X