fbpx

Een heerlijk weekend met een groep gelijk gestemde doorbrengen in een prachtig stukje natuur in Zeeland. Een energetisch bijzondere en heilzame plek waar mens en natuur dicht verbonden zijn.

Samen zakken we in de bedding waarin we mogen zijn, ont-moeten, vrijgeven en ontvangen via diverse sjamanistische rituelen en ceremoniën. Een zweethut, cacao ceremonie, trancedans en –reis staan hierbij zeker op het programma. Verder zal het programma worden afgestemd op wat er op dat moment in de energie zich aandient.

Het weekend is voor diegene die het diepere contact met zichzelf wilt aangaan door middel van de rituelen en ceremoniën die worden gegeven. Ervaring met het sjamanisme is niet noodzakelijk.

Het weekend zou er zo uit kunnen zien (het programma wordt afgestemd op wat in de energie zich aandient en kan dus afwijken van onderstaand)

vrijdag

14.00 uur welkom, inrichten van je slaapplek, aankomen in de natuur

Openingsceremonie

Vuur ceremonie

Zaterdag

Zweethut

Trancereis krachtdier en trance dans

Zondag

Adem reis

Cacao ceremonie

17.00 Afsluitingsceremonie

Vanaf vrijdag 14.00 uur ben je welkom om aan te komen en je slaapplek in orde te maken. Dit kan in een gezamenlijke slaapruimtes zijn (grote tunneltent of tipi tent) of je neemt een eigen tent mee. Zondag om rond 17.00 uur nemen we weer afscheid van elkaar en ga je met vernieuwde inzichten en energie weer opgeladen huiswaarts.

Het weekend is volledig verzorgt met vegetarisch of desgewenst vegan maaltijden.

Aanmelden klik hier

X