fbpx

Bertus du Pont

Het is mijn doel om jou je eigen kracht en kwetsbaarheid te laten ervaren om zo dichter bij jezelf te kunnen komen en te blijven. Zo dragen we samen bij aan een liefdevollere wereld.

Naast diverse cursussen op het gebied van mannenworkshops, zweethutten, regressie-, coachings- en sjamanistische sessies, heb in 2011 de Soundfulness® gevolgd nadat ik in mijn eigen persoonlijk ontwikkelingsproces achter de diepe helende werking van klanken kwam.

Tevens creëer ik zelf intuïtieve instrumenten welke bij voorkeur op rituele wijze worden vervaardigd uit natuurlijke materialen.

Als eigenaar bij Chanté Peta bied ik consulten aan zowel vrouwen aan mannen, waarbij voor mannen specifiek consulten zijn waar gewerkt wordt met/aan mannelijke seksualiteit en boosheid, sjamanistische consulten zoals trance reizen, adem werk, klankwerk, sjamanistische healings, workshops en werk ik aan de uitbreiding van het centrum.

Het is mijn doel om jou je eigen kracht en kwetsbaarheid te laten ervaren om zo dichter bij jezelf te kunnen komen en te blijven. Zo dragen we samen bij aan een liefdevollere wereld.

 

Jolanda Wiezer

Ik ben een vrouw die zich continu blijft ontwikkelen en nieuwsgierig is naar wat iemand in beweging brengt of doet stilstaan.

Steeds meer komt de ruimte in mijzelf vrij om te worden ingevuld met mijn doel hier op
aarde en de verbanden te leggen tussen de verschillende aspecten van het leven;

Via verschillende bronnen heb ik me mogen voeden aan oude kennis en deze mogen leren toepassen en integreren in mijn leven. Deze kennis en ervaringen mag ik weer doorgeven aan  eenieder die het wil ontvangen, om je eigen kracht te herstellen wat zorgt voor vrijheid in je lichaam, je geest en in je ziel. Zo verbind ik mezelf met mezelf en anderen en help ik anderen hetzelfde te doen om zo samen een liefdevolle samenleving te creëren.

Mijn missie is het herstellen van je eigen kracht, zodat je deze persoonlijke kracht kan
ervaren en hiermee de verantwoordelijkheid voor je eigen leven kan nemen, wat zorgt voor
vrijheid in je lichaam, in je geest en in je ziel.

Dit resulteert in de vrijheid van je spiritualiteit, in je werkzaamheden, in je gezondheid, in je
relaties en in je financiën. Door het ervaren van je eigen kracht, zal jij je omgeving weten te
inspireren om hetzelfde te doen en zo werken we samen aan een liefdevolle samenleving.

Chanté Peta is de plek voor mij om te wonen en te leven. Vanuit hier werk in ik mijn natuurgeneeskundige Praktijk de Stroming en organiseer ik onder deze naam diverse workshops, ceremonies en verschillende natuurgeneeskundige consulten.

 

X