fbpx

My womb is a place to create and give birth to life.

My womb is not a place to store fear and pain.

De 13e rite van de Munay Ki is een healing en een blessing voor jou, je voormoeders en je dochters. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

De Munay-ki inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Qéros, een volk uit het Andesgebergte van Peru. Er waren 9 rites vrijgegeven toen de 13e gedeeld mocht worden.

Marcela Lobos was de eerste die deze heeft ontvangen in maart 2014 nadat ze in 2002 een droom heeft gehad waarbij ze een dood kindje heeft gebaard in het bijzijn van 4 vroedvrouwen en een leger van mannen buiten haar huis. Twee jaar later las ze het dagboek van deze gebeurtenis en het werd zwart om haar heen. Ze hoorde een stem zeggen; ‘Marcela, pas toe wat je weet’. Op dat moment verschijnt er een Spirit van een vrouwelijke jaguar. ‘Ik zal je de weg van de lichtstrijder leren. Focus op je licht’. De 4 vroedvrouwen kwamen weer en ze besefte dat het dode kindje symbool stond voor de angst die ze in haar bekken droeg. De vrouwen uit haar vrouwenlijn kwamen erbij en er ontstond een healingsessie door deze vrouwen. Deze vrouwen  hebben haar 10 jaar lang begeleid.

In 2014 had ze een groep vrouwen meegenomen naar de vrouwelijke sjamanen van de Shipibo Nation in de jungle van de Amazone. Tijdens deze sjamanistische reis met hen, ontmoette ze weer de 4 vroedvrouwen en deze zeiden haar; Marcela, je baarmoeder is klaar voor de 13th Rite of the Munay-Ki for vrouwen. We gaan hem je overdragen. En ze hoorde de woorden;

My womb is a place to create and give birth to life.

My womb is not a place to store fear and pain.

Er werd gezegd tegen Marcela dat haar moeder de allereerste persoon was om de Rite aan door te geven. Ze visualiseerde haar moeder en fluisterde haar moeder de Rite toe en voelde hoe hun baarmoeders één werden.

De Rite kan ook doorgegeven worden aan vrouwen zonder baarmoeder. De Rite is bedoeld voor alle vrouwen, ook wie de 9 Rites van de Munay-Ki niet hebben gevolgd.

Voorbereiding

Water speelt een centrale rol in de ceremonie. Neem naar de Rite of the Womb water uit jouw omgeving mee, vanuit een beekje, rivier, sloot of bron.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X