fbpx

Met behulp van een oud Inca medicijn word het bewustzijn status verhoogd. In dit weekend gebruiken we onder andere Sacred Cacao,  Truffels en optioneel Rapé. Vanuit deze hernieuwde balans na de Rapé ceremonie werken we met Sacred Cacao en Magic Truffels, om dieper in onszelf de weg naar heelheid te vinden. Ondersteunend aan het geheel kan gebruik worden gemaakt van dans, trancereizen, klank & ademwerk en meditatie.

We starten om 14.00 uur met de kennismaking en ontvangst. Met behulp van Rapé (optioneel) komen we meer en meer in ons lichaam aan, Rapé geeft een energetische reiniging. Na de toediening van de Rapé voel je dat je een zwaarte kwijt bent, waarvan je van te voren niet wist dat je deze bij je droeg. Een gevoel van sereniteit komt over je heen. De Sacred Cacao opent het hartchakra waardoor de (eigen)liefde kan gaan stromen en in combinatie met de Magic Truffels ontstaat er een ‘sparkling feeling’.

We creëren een ontspannen en veilige sfeer voor het moment van de Magic Truffels, waarna we de inzichten van deze entheogeen (wat letterlijk betekent; afkomstig van de god in onszelf) tot ons laten komen in de avond en nacht. Wij zorgen voor de juiste set, set en setting. Na een nacht vol inzichten delen we in de ochtend een heerlijk ontbijt met elkaar en volgt er een sharing ronde om te delen wat gehoord mag worden, dit ter integratie van de opgedane inzichten die in dit weekend vanuit het onder- en bovenbewustzijn vorm te geven en verder in te bedden in het bewust Zijn.

Inclusief overnachting, nachtmaaltijd en ontbijt

Weekend wordt gehouden met maximaal 4 personen.

Kijk in de agenda voor data

Aanmelding via onze webshop

X