fbpx

Chanté Peta is gevestigd op een prachtige locatie in het midden van Nederland. We hebben in september 2018 de locatie weten te kopen, tot onze grote vreugde.

We hebben met behulp van vrijwilligers al veel bereikt. Een schitterende ruimte voor consulten en workshops, een drumbouw werkplaats, echter hebben we ook nog veel wensen zoals een tiny-house, slaapzolder, zelfvoorzienende eettuin op basis van permacultuur en een buitenruimte voor vuur en ceremonie.

Om dit alles te realiseren hebben we veel hulp nodig. Hulp in de vorm van handjes, spullen en geld.

Je kan ons hierbij helpen;

  • Kom ons als vrijwilliger helpen bij het verder opbouwen van ons centrum.

Als vrijwilliger breng je jouw tijd en energie in bij Chanté Peta. In ruil voor jouw inbreng kan je gebruik maken van de voorzieningen in het centrum. In samenspraak komen we tot een overeenkomst wat jouw energie en tijd waard is en wat Chanté Peta hier tegenover kan aanbieden.

  • Spullen

Een centrum oprichten en inrichten vraagt om veel materiaal.

Bruikbaar hout (balken, pallets, planken)

Ramen, deuren, kozijnen

Stekjes van eetbare planten, fruitboompjes

Wand- en vloertegels

Mokken en theeglazen

Yoga matjes en meditatie kussens

Houten vloerdelen

Restanten leer

 

  • Geld

In onze huidige maatschappij staat geld als een ruilmiddel centraal. Ook wij hebben dit nodig om Chanté Peta te realiseren. We komen nog geregeld achter verrassingen die het pand ons biedt, die creatief opgelost dienen te worden, maar helaas vaak ook geld kosten.

Donaties

We zijn blij met iedere donatie die we van jou mogen ontvangen. Je kan jouw bedrag via de webshop storten. Donateurs die minimaal €20,00 hebben overgemaakt, zullen wij trakteren op een sjamanistisch dag.

 

X