fbpx

Ben jij bereid om door jouw schaduw heen te bewegen naar het licht?

In de natuur, verbonden met de elementen en je Oerzelf. De retraite ‘Back to you roots’ gaat over:

  • leven vanuit eigen kracht
  • innerlijke beweging
  • waarachtigheid
  • loslaten wat je niet langer dient
  • opnieuw geboren worden
  • verbinding met behulp van eeuwenoude kennis over de natuur 

Samen zakken we in de bedding waarin we mogen Zijn. We onthaasten, ont-moeten en ontvangen door middel van diverse sjamanistische rituelen en ceremoniën. Denk hierbij aan trancedans, ademwerk, Sacred cacao & Truffel ceremonie (met live muziek), trancereis en een zweethut.

Voor Wie

Het weekend is voor diegene die het diepere contact met zichzelf wilt aangaan door middel van de rituelen en ceremoniën die worden gegeven.

Voor diegene die niet bang zijn voor hun eigen donker en weten dat ze door de diepte van de aarde heen zakken om vervolgens weer in het licht uit te komen, zodat ze (nog) meer van hun zielsverlangen kunnen leven en uitstralen.

Ervaring met het sjamanisme is niet noodzakelijk.

Op vrijdag om 16.00 uur ben je welkom.
Maandag om 11.00 uur nemen we weer afscheid van elkaar en ga je met vernieuwde inzichten en energie weer opgeladen huiswaarts.

~ Truffels 

Truffels bevat de werkzame stof Psilocybine.

De werking van de magische stof Psilocybine, geeft je vooral een uitnodiging om naar binnen te gaan. Om te gaan voelen wat er in je lijf afspeelt, van wat daar gezien wil worden, in jou.

Psilocybine versterkt wat er al aanwezig is in je lichaam, aan emoties en gedachten. Dit o.a. geeft het een therapeutisch effect, omdat onderliggende emoties en gedachten aan het licht komen,

In een versterkte vorm, waardoor je ze kan helen, juist ook voor in het dagelijkse leven.

Je breekt door oude gedragspatronen en denkpatronen heen, waardoor er nieuwe verbindingen aangelegd worden in je hersenen. Hierdoor wordt je denken verruimd.

Zo ook worden zintuigelijke waarnemingen versterkt, dus je kunt meer gaan voelen/horen /zien/proeven en ruiken. Psychedelica kan het effect geven dat je het gevoel hebt een te zijn met alles.  Deze ervaring is heel helend voor de psyche. Alles is trilling en wordt als basis gevormd door trilling.

Hierdoor is alles een.

De psilocybine versterkt je gevoel, waardoor je deze ervaring kunt krijgen.

Je kunt in een staat van egoloosheid verkeren, waardoor je objectief naar bepaalde aspecten in je leven kunt kijken, zonder beïnvloed te worden door het ego. Dit is de plek waar grote veranderingen in je leven tot stand kunnen komen. Ook wel; “zelf-overstijging” genoemd.

Je kunt via deze manier als het ware vanuit een afstand bepaalde aspecten in je leven observeren en analyseren wat getransformeerd mag worden. Hier zijn wij natuurlijk op afgestemd  om jou hierin te mogen gaan begeleiden.

~ Sacred Cacao

Cacao werd in de tijd van de Maya’s en de Inca’s al gedronken en Theobroma genoemd, Drank van de Goden. Cacao opent ons hart en brengt ze ons weer terug in verbinding met onze werkelijke bron. Cacao geeft verbinding en bedding en zorgt dat de zachte, warme en liefdevolle stroom vanuit je geopende hart al sprankelend en glinsterend door je lichaam heen voelbaar is.

Hiermee ondersteunt het de werking van de psilocybine, dat je liefdevol kan aangaan wat er in jouw binnenste zich afspeelt en zichtbaar mag worden.

~ Zweethut

De ceremonie zal op de traditionele wijze worden uitgevoerd zoals de Lakota’s dit al eeuwen doen, waar we onze eigen inbreng aan hebben toegevoegd. In de ceremonie vertegenwoordigt het vuur de mannelijke energie en de zweethut staat voor de baarmoeder van Moeder Aarde.

Door de stenen te verhitten in het vuur en deze binnen te brengen in de zweethut, worden het mannelijke en vrouwelijke verenigd en ontstaat er nieuwe levensenergie. Na 4 rondes waarbij iedere windrichting wordt aangeroepen, kruipen we weer de hut uit om met nieuwe inzichten en als herboren het rode pad van het leven te kunnen vervolgen.

Locatie: Vuren, nabij Gorinchem

Deze dagen zijn all inclusive met overnachtingen, vegetarische (vegan indien gewenst) maaltijden, hapjes en drinken.

Minimaal 7 deelnemers en maximaal 12 deelnemers.

Data: zie onze agenda

Aanmelden via onze webshop 

X