fbpx

We bieden diverse workshops en trainingen aan op het gebied van sjamanisme.

Klik op de naam van de training voor de uitgebreidde informatie.

De Vlucht van de Buizerd 1e leerjaar

Wil je jouw verbinding met de natuur weer herstellen, de verbinding met je eigen roots versterken en de connectie met Spirit verdiepen? Het eerste leerjaar van deze training biedt je vele handvatten aan de hand van jouw kracht & totemdieren, het medicijnwiel en trancereizen.

Het Pad van het Hert 2e leerjaar

Dit leerjaar brengt een verdere verdieping van het medicijnwiel, meerdere healingstechnieken, trancereizen naar andere realms, werken met plantmedicijn truffel, de betekenis van en achter diverse rituelen. De geleerde technieken vanuit het eerste leerjaar worden gebruikt en verdiept. Eén lesdag wordt gegeven door een sjamaan die we als gast uitnodigen. Een diepere laag wordt aangesproken in wie je in essentie bent.

VOOR WIE

De trainingen zijn bedoeld voor allen die willen kennismaken met het sjamanisme, als willen leren werken met de diverse healingstechnieken. De jaartraining is voor alle leeftijden en niveau’s. Je bent na de 2 lesjaren als sjamanistische therapeut opgeleid om dit in de praktijk verder uit te dragen.

Tevens is het een traject van persoonlijke ontwikkeling, een verdere kennismaking van wie je in de diepste essentie bent.

X