fbpx

Een ontspanningsmassage heeft talloze voordelen voor zowel het lichaam als de geest. Naast het ontspannen van de spieren, verlaagt het ook de hartslag en bloeddruk, wat resulteert in een algemeen gevoel van kalmte en welzijn. Door de stimulatie van het zenuwstelsel wordt de Nervus Vagus, een belangrijke zenuw die betrokken is bij het reguleren van stressreacties, tot rust gebracht. Dit heeft een positieve invloed op zowel de mentale als emotionele gesteldheid, waardoor je diepe ontspanning kunt ervaren.

Met zijn intuïtieve benadering zorgt Wino ervoor dat je je veilig en comfortabel voelt tijdens de massage. Hij past verschillende technieken en drukniveaus toe om de spanning in je spieren los te laten en je totale ontspanning te bevorderen.

De massage salon bevindt zich in de ruimte bij Chanté Peta, waar elke 4 weken een serene sfeer wordt gecreëerd om je te ontvangen voor de massage. De omgeving is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van balans, kalmte en rust op te wekken, waardoor je optimaal kunt profiteren van de massage-ervaring.

Als je op zoek bent naar een diepe ontspanning op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, ben je van harte welkom om een ontspanningsmassage te boeken bij Wino Jansen in de massage salon bij Chanté Peta. Laat je meenemen naar een wereld van rust en harmonie en geef jezelf de welverdiende tijd en aandacht die je nodig hebt om te ontspannen en weer in balans te komen.

Wino komt eens in de 4 weken op vrijdag deze verwennerij aanbieden. Wees er snel bij, want zijn plekjes zijn beperkt.

Klik hier om een afspraak in te plannen voor een heerlijke ontspanningsmassage

X